Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Stage Marketing & Communicatie - NLvoorelkaar

Plaatsingsdatum 19-06-2018 Functiecategorie Communicatie / PR
Standplaats Breda Niveau Student/Trainee
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Stage
Uren 24 - 40 Salaris in overleg
Help jij mee de toekomst van vrijwilligerswerk te creëren? NLvoorelkaar is het grootste platform voor vrijwilligerswerk in Nederland. We zijn een social enterprise met de ambitieuze missie om dit najaar elke Nederlander te laten ervaren dat helpen happy maakt.. Help jij ons mee?

NLvoorelkaar (en nog 40 andere lokale platformen als Rotterdammersvoorelkaar.nl of Amstelveenvoorelkaar.nl) is een soort marktplaats voor vrijwilligerswerk: we verbinden dagelijks duizenden vragers en aanbieders met elkaar. Organisaties als het Rode Kruis, Kika, musea en andere goede doelen maar óók die oudere dame op de hoek van jouw straat kunnen via ons op zoek naar een passende vrijwilliger. Met activatie campagnes inspireren we vervolgens iedereen om zijn tijd en talent in te zetten voor een ander. Dat doen we nu nog lokaal. Vanaf najaar 2018 gaan we een landelijke campagne uitrollen!

Vorig jaar werd onze website 1.000.000 keer bezocht. Help jij ons mee om dit jaar onze missie te realiseren en élke Nederlander aan het doing-good te krijgen?

Dit ga je doen
Wij hebben per direct plaats voor een gemotiveerde student voor een stage van minimaal vijf maanden (duur in overleg). Je werkt in ons te gekke maar bescheiden marketing team bestaande uit Anne (Marketing Manager) en -jawel- Anne (Junior Marketing). Ook de rest van ons team (geen Anne’s meer – wel Jeroen, Harrie, Bahati, Mandy, Anniek, Sander, Astrid en Lindy) zie je dagelijks tijdens onze gezellige lunch.

De werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit:

• Schrijven van content op NLvoorelkaar.nl
• Opzetten en uitvoeren van een PR plan
• Realisatie van communicatie uitingen (online & print)
• Meewerken aan de uitrol van onze landelijke campagne
• Dagelijks beheer social media kanalen
• Content schrijven/ ophalen en opmaken van nieuwsbrieven

Mocht je bijzonder getalenteerd zijn op het gebied van data, vormgeving of het bouwen van meesterlijke tosti’s? Vermeld het even in je brief – eigen ideeën en creativiteit wordt gewaardeerd en we passen je stage opdracht er graag op aan ;).

Dit zoeken wij
Voor deze opdracht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die tijdens de stage al écht impact wil maken voor een mooiere wereld. Je schrijft bijna makkelijker dan dat je ademt, bent leergierig, houdt van een dynamische werkomgeving waar altijd wat gebeurt en bent creatief. Je volgt een studie op HBO niveau op het gebied van bijvoorbeeld marketing, communicatie, CMV, vrijetijdskunde, commerciële economie of media en entertainment.

NLvoorelkaar is gevestigd in Breda in een oude brandweerkazerne. We zoeken iemand die 24-40 uur beschikbaar is en je krijgt de verantwoordelijkheid en flexibiliteit om je werktijden zelf in te delen. Waar je werkt vinden wij niet het belangrijkst, wel wat het resultaat van je werk is.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Communicatie / PR
Branch(es) Medisch / Zorg / Welzijn
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden Stage, marketing, communicatie, CMV, vrijetijdskunde, commerciƫle economie of media en entertainment

Contactgegevens

Contactpersoon Lindy van Dingenen

Vestigingsplaats

Solliciteer