Website
Nederlands

Bedrijfsinformatie

Turning the world's potential into social impact. In Nederland en ook in de rest van de wereld. Hiervoor ontwikkelen, implementeren en vermarkten wij online marktplaatsen voor vrijwillige inzet en burenhulp. NLvoorelkaar.nl is ons landelijke flagship marktplaats. Met onze landelijke en lokale marktplaatsen halen wij het verborgen potentieel aan vrijwillige inzet in Nederland naar boven en verbinden wij dit aan mensen en organisaties die hulp kunnen gebruiken. We zijn de grootste online marktplaats in Nederland met bijna 20.000 matches per jaar.

Naast NLvoorelkaar zijn wij gestart met Young Impact. Young Impact is een jongerenbeweging die Nederland gaat veranderen. Met een inspirerend programma reizen we dit jaar langs scholen in Nederland. We laten jongeren ontdekken wat zij willen veranderen in de wereld en welke talenten en tools ze daarvoor kunnen inzetten. We zullen het schooljaar afsluiten met een grootse Young Impact Celebration in de Ziggo Dome.


Vacatures

PHP Developer die social impact wil maken!

PHP Developer die social impact wil maken! Wat NLvoorelkaar doet Help jij mee de toekomst van vrijwilligerswerk te creëren? NLvoorelkaar is het grootste platform voor het matchen van vraag en aanbod van vrijwilligerswerk ...
Plaatsingsdatum 30-08-2018
Standplaats Breda
Opleidingsniveau HBO
Uren 32 - 40